Livrare rapida oriunde in tara

Produse

Despre

Suntem o companie formată din oameni cu o vastă experiență în domeniul construcțiilor și implicit a utilajelor necesare pentru producția și transportul de beton, fiind specializată să satisfacă cerințele clienților și colaboratorilor noștri.

Construtech.ro comercializează on-line la prețuri de producător consumabile și utilaje de construcții și totodată vă oferă consultanță privind furnizarea echipamentelor și accesoriilor de construcții:      

accesorii și consumabile pompe glet, 

pompe tencuit, 

piese de schimb pompe glet, 

pompe tencuit, scule și profile pentru tencuit și glet, 

accesorii și consumabile pompe șapă, 

piese de schimb pompe șapă, scule și profile pentru șapă, 

furtuni pompe beton, piese de schimb pentru pompe de beton staționare, 

scule, accesorii, consumabile pentru pompe beton, electrice, rulete, cuttere, 

garduri împrejmuire, schele, 

mănuși protecție, bocanci protecție, 

plăci din plastic(policarbonat, Plexiglas, Petg, hips).

Asigurăm o gamă vastă de piese de schimb pentru utilajele oferite și alte tipuri de utilaje. Acestea pot fi livrate prin curier rapid din stoc sau pe bază de comandă.

Construtech.ro este partenerul dumneavoastră și soluția inteligentă în construcții pentru lucrări și proiecte mari, proiecte mici și de orice alt fel. Nu contează dacă lucrați în domeniul construcțiilor de ansambluri sau construcții interioare, instalații electrice, instalații apă și canal, tâmplărie sau învelire acoperișuri, la noi găsiți ceea ce vă trebuie la prețuri fără concurență. 


Suport telefonic: 0753479566

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp
Livrare produse Construtech Livrare produse Plata securizata Construtech Plata securizata Telefon Construtech Telefon 0753479566