Livrare rapida oriunde in tara

Produse

Masina de tencuit PUTZMEISTER MP 25 400V

Cod produs: GSM03
  • 44,900,00 lei

  • Disponibilitate: Momentan indisponibil
Producător: Putzmeister

Adaugă
la favorite

Contacteaza-ne

0753479566

  • Livrare rapida oriunde in tara
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Plata in rate lunare
  • Retur in 14 zile

Produse asemănătoare


Descriere

Pompele de Tencuit Putzmeister sunt printre cele mai versatile mașini de acest gen de pe piață.

Acest lucru este valabil și pentru MP 25. MP 25 garantează performanță maximă la prelucrarea mortarului uscat gata amestecat. Echipat cu toate accesoriile și gata de utilizare.

Datorita designului sau practic si compact, este potrivita pentru nenumarate aplicatii, precum tencuieli exterioare cu var, var-ciment, tencuieli izolante si tencuieli interioare cu gips si tencuiala gips-var.

Domeniile speciale de aplicare includ șapa curgătoare, tencuiala termoizolantă și șapa cu sulfat de calciu. Prelucrează toate mortarele uscate gata pompabile, cum ar fi tencuiala de bază, mortarul adeziv, mortarul de armare, mortarul de protecție împotriva incendiilor și tencuiala structurală etc. – în interior și în exterior. Ca orice pompă de amestec Putzmeister, puteți dezasambla complet MP 25 în doar câțiva pași simpli. Apoi puteți încărca cu ușurință ansamblurile într-un break sau le puteți transporta la etajele superioare ale șantierului. Acolo conectezi furtunurile și ești gata de plecare.

Prezentare video


Spune-ți opinia

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Suport telefonic: 0753479566

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp
Livrare produse Construtech Livrare produse Plata securizata Construtech Plata securizata Telefon Construtech Telefon 0753479566